Telefon: (+40) 723 259 196 Email: office@cofinantare.com

Echipa

dan bota

Dan-Antoniu BOTA

Partener

Dan are o bogata experienta profesionala in urmatoarele domenii: bancar, consultanta financiara, contabilitate, obtinere de finantari bancare si nebancare, Fonduri Europene, tranzactii de tip private equity si fuziuni si achizitii dezvoltata in ultimii 12 ani prin ocuparea unor posturi cheie in mai multe organizatii de top.

Dan si-a inceput cariera lucrand ca Auditor Financiar pentru Ernst & Young, apoi a lucrat ca si Planning & Controlling Manager pentru un grup de companii cu o cifra de afaceri anuala de peste 200 milioane euro (un distribuitor de produse de larg consum si un lant de supermarketuri), pentru ca ulterior sa ocupe timp de 5 ani posturi cheie in cadrul Bancii Comerciale Intesa Sanpaolo: Sef Sector Contabilitate si Sef Departament Administrare Credite la nivel national.

Dan a absolvit cu o diploma in Business Administration acordata de o facultate americana dupa ce in prealabil a obtinut o bursa in valoare de 50.000 USD de la Fundatia Pentru o Societate Deschisa a lui George Soros. Dan a participat de asemenea la numeroase cursuri de formare in domeniul financiar-contabil, accesare fonduri europene, management de proiect si achizitii publice.


dan bota

Florina Bota Stefan

Partener

Florina are o experienta profesionala bogata in urmatoarele domenii: finantari tranzactii imobiliare, vanzarea de bunuri imobiliare, consultanta pentru obtinerea de credite ipotecare, accesarea de fonduri europene si management de proiect.

Florina si-a inceput cariera lucrand ca si Contabil, apoi a lucrat ca Manager Vanzari in unul din cele mai mari grupuri de companii active in domeniul imobiliar in Romania, pentru ca ulterior sa isi deschida si sa conduca propria afacere in domeniul imobiliar si al consultantei financiare.

Florina are Studii Superioare in Economie si Finante. De asemenea ea a participat la numeroase cursuri in domeniul financiar-contabil, imobiliare, vanzari, management de proiect, achizitii publice si accesare fonduri europene.